Waarom Commee Automotive

Wiljan Commee, eigenaar van Commee Automotive vertelt graag over zijn roots, passie en drijfveren.

“De passie voor auto’s zit denk ik in mijn genen…. Mijn vader is altijd werkzaam geweest in de autobranche. Ik ben van jongs af aan opgevoed met auto’s en alles wat er omgaat in de autobranche.

Als 6-jarige jongen liep ik al achter de poetsmachine bij de lokale VW/Audi Dealer en hield ik alles op de voet bij qua nieuwe modellen. Tijdens de middelbare school was ik in mijn vrije uren en vakanties te vinden bij een poetsbedrijf van dezelfde Audi VW Dealer.

Gezien mijn interesse was het dan ook een logische stap om de autobranche in te gaan. Ik ben indertijd begonnen met een monteursopleiding.

Mijn interesse in de techniek is altijd gebleven maar na de opleiding afgerond te hebben, kreeg ik meer interesse in de handel en verkoop en alles wat daar mee te maken had.

Bij de autodealer waar ik mijn monteursopleiding had afgerond, hielp ik regelmatig op de zaterdag in de verkoop. Toen daar een verkoper wegging ben ik gevraagd om fulltime in de verkoop te komen werken, nu 14 jaar geleden.

In de tussentijd heb ik bij twee merkdealers gewerkt en ben ik mede-eigenaar en oprichter geweest van Zeeland Bedrijfswagens te Rilland.

Maar mijn passie ligt toch echt in de personenauto’s. Vandaar Commee Automotive!

Je kunt van ons dan ook verwachten dat we alles doen om je tevreden te stellen! Klantwaardering is ons uithangbord en er is niets beter dan een goede klant die we in de toekomst weer terugzien!”

Wij gaan verder dan alleen verkopen

Dit zijn de kernwaarden die je bij ons ervaart.

  • Doelgericht
  • Gastvrij
  • Betrokken
  • Samen vooruit
Showroom Commee Automotive